joi, 1 iunie 2017

HIPP HiPPiS P

Wow, mai sunt 4 luni și se face 1 an de când nu am mai scris pe blog... Noroc cu HiPP, aseară am primit un pachet cu piureurile lor delicioase!


Au ajuns cu peripeții, căci nu am fost anunțată și era să trimit curierul la plimbare crezând că sunt doar materiale informative publicitare. Noroc cu vecinul nostru că a fost amabil să ia legătura cu curierul și s-au întâlnit! :) Mulțumim Dragoş!

Mulțumim HiPP că s-a gândit la noi și decât să investească bani în campanii publicitare, a trimis gratuit mostre delicioase spre degustare! :) Așa ne-am convins de gustul lor delicios și le vom cumpăra cu încredere. Ieri le-am primit, azi deja nu mai sunt! Băiatul nostru cel mare (5 ani), le-a "degustat" pe toate. Cel mic (nici 2 ani) nu s-a "înțeles" cu ele, se pare că nu au fost pe gustul lui... Am cam salivat căci nu am mai apucat...

Aici mai jos, câteva detalii de la producător :

Popularelor piureuri de fructe HiPP (HiPP Fruit- Fun), de cea mai bună calitate ecologică, li s-a dat o nouă denumire şi un nou design! În urmă cu 5 ani, producătorul de hrană pentru copii HiPP a fost printre primele companii ce a oferit copiilor mici, piureuri de fructe ecologice, în ambalaj de tip “squeezing bag.” Acum, piureul de fructe, fin mărunţit, este foarte popular în rândul copiilor de toate vârstele.

HiPP HiPPiS nu conţin zaharuri adăugate sau sucuri concentrate pentru îndulcire. Piureurile de fructe HiPP HiPPiS, de cea mai bună calitate ecologică si cu ingrediente strict controlate, sunt ideale în călătorii. Copiii le găsesc gustoase, dar şi distractive.

De asemenea, sunt perfecte şi pentru adulţi, fie ca gustare sănătoasă la birou, cât şi în timpul liber.


Un comentariu:

Unknown spunea...

Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, finanțare de proiect etc ... Sau pur și simplu refuzați împrumutul de la o bancă sau instituție financiară din unul sau mai multe motive? Suntem soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi pentru companii și persoane fizice cu o dobândă scăzută și accesibilă a dobânzii de 2%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: elegantloanfirm@hotmail.com.